Momente agonie po përjetojnë të afërmit e personave që figurojnë të zhdukur nga zjarret në Athinë.

Z. Yannis Filipopoulos, babai i dy vajzave binjake 9-vjeçare,  ka drejtuar një apel përmes ekranit të televizioneve greke për këdo që di diçka për vajzat e tij, që ta informojnë.

Ai tha se në një prej televizioneve kishte parë që vajzat e tij të mitura që u shpëtuan nga një anije në Rafinë dhe më pas u transportuan në tokë.

Ai vizitoi spitalet, madje edhe morgun në Goudy, pa gjetur gjurmë të fëmijëve të tij.

/Ora News.tv/