Testi i mëposhtëm do ju vërë trurin dhe sytë në punë dhe do ju fusë në dyshime. Gjeni se sa trekëndsha ndodhen në foton e mëposhte brenda 10 sekondave dhe më pas krahësoni gjetjen tuaj me përgjigjen e saktë.

Përgjigje:

/Ora News.tv/