Për shkak të pandemisë së koronavirusit, Eurovizion është shtyrë për vitin tjetër. Dy gjysmë finalet e këtij festivali do mbahen në 18 dhe 20 maj, ndërsa finalja e madhe do mbahet më 22 maj 2021.

Ky vendim dhe datat përkatëse u njoftuan në në Ahoy në Rotterdam, vendi ku do të mbahet spektakli në vitin 2021.

Nuk dihet ende nëse Arilena do jetë ajo që do përfaqësojë Eurovizionin apo dikush tjetër.

/Ora News.tv/