Një test matematikor disi i ndërlikuar për ju. Duhet shkathtësi, zgjuarsi dhe një mendje e kthjellët për ta gjetur.

Bëni këtë ekuacion matematikor të saktë, pa vizatuar gjë apo pa lëvizur numrat.

Nëse nuk arrini ta gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë:

Thjesht duhet ta ktheni tabelën e zezë me kokë poshtë për të patur një ekuacion të saktë matematikor.

/Ora News.tv/