Gazetari i Boom ka dalë nëpër qytet dhe ka pyetur kryesisht të moshuarit se çfarë janë KPK, KPA, SPAK, OMN?  Ata nuk kanë ditur si t’i përgjigjen pyetjes.

I pyetur se çfarë është ONM, një i moshuar përgjigjet:

“Janë ca teori që ai që thotë kapeni hajdutin është kryehajdut vetë, duke shmangur pyetjen se “çfarë është OMN””.

Një i moshuar tjetër shprehet se nuk shikon fare lajme dhe nuk e di se çfarë janë. I pyetur nga gazetari dhe çfarë shikoni nëse nuk shikoni lajme, shoku i të moshuarit përgjigjet shohim porno.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhte:

/Ora News.tv/