Rikthehet sërish në punë Shërbimi i sëmundjeve të Brendshme në QSUT.

Ky shërbim u mbyll pas shpërthimit të rasteve të reja të cilat shpërthyen në QSUT.

Neurokirurgjia, Hematologjia, Sëmundjet e brendshme, Urgjenca qendrore, Francezi dhe Kirurgjia janë shërbimet ku ka pasur të prekur me koronavirus.

Bashkë me to edhe qendra shëndetësore nr. 9 dhe ajo e specialiteteve.

Ndërkohë, situata e të infektuarve në vend dhe në QSUT ka ardhur në rritje shqetësuese 4 ditët e fundit.

Shifrat kanë qenë aq të larta sa kryeministri Rama ka përmendur edhe rikthimin e karantinës.

/Ora News.tv/