Njerëzit kanë filluar të bëjnë disa procedura me shenjat që kanë në trup, me qëllim zhdukjen e tyre. Ky është kthyer në një trend tepër shqetësues që mund të cojë në sëmundje të rrezikshme si infeksionet e rënda apo në një përfundim tragjik.

Disa pamje kanë dalë në Youtube duke treguar metoda se si zhduken. Për të gjithë ata që nuk i kanë parë asnjëherë këto shenja, nuk janë të rrezikshme pasi shfaqen tek 1 në 10 njerëz.

Metoda përfshin disa lastiqe që e mbledhin duke kufizuar rrjedhjen e gjakut në mënyrë që të bëhet e zezë dhe të bjerë.

Dermatologu Anton Alexandroff tha për MailOnline se është një praktikë e panevojshme, tepër e dhimbshme që mund të shkaktojë infeksion.

Bllokimi i disa zonave të indeve me furnizimin me gjak mund të shkaktojë dhe vdekje.

/Ora News.tv/