Pavarësisht moshës që ka një femër apo mashkull, veshja ka një rëndësi të veçantë. Koha ka evoluar dhe sigurisht dhe mentaliteti. Shijet për veshjet ndryshojnë, qoftë duke u përshtatur me idhujt e ekraneve por edhe risitë që ofrojnë stilistët. 

Në specialen e përgatitur nga gazetarja e Ora News, Sonila Musaj, stilisti Altin Mici dhe Edlira Sula nga Fondacioni Tradita Popullore japin një panoramë më të qartë rreth evolimit të modës por edhe ruajtjes me fanatizëm të veshjeve tradicionale dhe kthimit dhe përshtatjes së tyre me kohën.

/Ora News.tv/