Sot në orën 21:00 në Emisionin Arena nga Dritan Hila në Rtv Ora, do të flasim për marrëveshjen e re zgjedhore mes forcave politike, dhe për koronavirusin!

Kush humbet dhe kush fiton nga kjo marrëveshje?

A mund të sjell kjo marrëveshje zgjedhje të lira e të ndershme?

Cili është qendrimi i opozitës parlamentare, dhe a do e votojë Kodin Zgjedhor kjo opozitë?

Covid-19, ia dolëm apo ende rrugë e gjate?

Si është situata në vendin tonë, dhe çdo të thotë rritja e rasteve?

Vala e dytë apo akoma se kemi kaluar valën e parë?

A mund të rikthehen masat kufizuese?

Sot në orën 21:00 në Rtv Ora, Dritan Hila prezanton: Kush fiton dhe kush humbet nga marrëveshja e re? Dhe Covid-19, armiku që nuk harrohet.

/Ora News.tv/