Një detektiv po ndiqte një kriminel i cili u fut në një shtëpi. Pronari i shtëpisë e ftoi detektivin brenda.

Detektivi pyeti: "A erdhi dikush këtu?"

Pronari u përgjigj: "Jo, dhe askush nuk doli nga shtëpia".

Detektivi pyeti: "A jetoni me familjen tuaj?"

Pronari tha: "Jo, jetoj vetëm."

Detektivi pyeti: “Faleminderit. Dëshironi një cigare? "

Pronari u përgjigj, "Jo, faleminderit! Nuk pi duhan. "

Detektivi përfundoi, "Unë kam tre prova që dëshmojnë se po gënjen".

Çfarë vuri në dukje detektivi në dhomë?

Nëse nuk e gjeni, përgjigjen e keni më poshtë:

/Ora News.tv/