Shtimi i rasteve me koronavirus ka detyruar autoritetet australiane të rikthejnë sërish izolimin. Kryeministri Daniel Andrews ka dhënë urdhërin të izolojë Mebourne dhe zonën e Vicorias për gjashtë javë.

Melbourne është një nga qytetet më të mëdha të Australisë dhe brenda 24 orëve ka shënuar 191 raste të reja, ky një rekord ditor për qytetin.

/Ora News.tv/