Edhe një historie tjetër në showbiz-in shqiptar i ka ardhur fundi. Reperi Fero i dha mundësinë fansave që ti bënin pyetje, të cilët nuk hezituan ta pyesnin për lidhjen me Arbenitën.

"Sakt a bon me dit a je nda prej bashkëshortes", ishte një prej pyetjeve.

Fero nuk hezitoi ti thoshte, "Pooo" duke shtuar emoji që qanin dhe në fund një që qeshte. Më vonë tregoi se gabimi ishte i tij, por nuk dihet nëse kjo është një lojë tjetër nga cifti apo vërtetë janë ndarë.

/Ora News.tv/