Presidenti Xi Jinping bëri thirrje për ndërtimin e Kinës në një fuqi globale në shkencë dhe teknologji.

Ai e tha këtë në përgjigje të një letre të 25 përfaqësuesve të qarqeve tekniko-shkencore.

Presidenti Xi bëri gjithashtu thirrje për më shumë përpjekje për të përparuar në teknologjitë kryesore dhe ato thelbësore, shkruan CRI.


/Ora News.tv/