Emisioni "Tempora" në Rtv Ora rinisi9 sezonin e këtij viti me Kreun e Shtetit Ilir Meta.

Ardhja e Presidentit përkoi dhe me 1 vjetorin e emisionit.

Meta nuk preferon të komentojë vitin që lamë pas, por do të nisë vitin e ri me ditëlindje si kjo e "Temporas" ku nuk kurseu urimet.

Ilir Meta: Nuk dua të kthehem pas në vitin e kaluar me tërmete. Vitin e ri 2020 dua ta filloj me ditëlindje, jam i privilegjuar që sot keni 1 vjetorin e emisionit dhe le të jetë një vit i mbarë për të gjithë./Ora News.tv/