Përmes një postimi në facebook, presidenti Meta ka falënderuar efektivët të Forcave të Armatosura dhe Policisë së Shtetit në krye të detyrës.

Meta shkruan së bashku për të mbrojtur shëndetin e çdo qytetari.

Meta: Mirënjohje të thellë dhe falënderim për çdo efektiv të Forcave të Armatosura dhe Policisë së Shtetit në krye të detyrës! Së bashku për të mbrojtur shëndetin e çdo qytetari!/Ora News.tv/