Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka dekretuar dy ligje të miratuara nga Kuvendi i Shqipërisë.

Në një njoftim nga zyra e Presidencës bëhet e ditur se kreu i shtetit miratoi me shpallje dekretin “Për miratimin e buxhetit faktik të vitit 2018” dhe “Për shpalljen e ligjit nr. 72/2019 “Për masat shtrënguese ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë”.

/Ora News.tv/