Adelaide Stanley nuk mund të dalë në publik ose të jetë rreth njerëzve. Shtatë muaj trajtim të kancerit e ka lënë 3-vjeçaren me një sistem imunitar të dobësuar.

Por ajo ende dëshironte të darkonte në restorantin e saj të preferuar. Kur J. Ëilson në Beaumont, Texas, dëgjuan dëshirën e klientes së tyre të vogël, ata e hapën restorantin herët dhe e zbukuruan me rozë dhe mbuluan koston e vaktit.

Kanceri i betejës

Dreka në lagjen e preferuar J. Ëilson ishte një traditë familjare. Ata shkonin pothuajse çdo të Diel.

Pastaj, në ditëlindjen e saj të tretë, pediatrja e Adelaide i tha Nguyen që ta kontrollonte pasi kishte vërejtur njolla të kuqe në trupin e saj. Adelaide filloi trajtimin e saj për kancerin në 3 korrik 2019. Ishte dy ditë pas ditëlindjes së saj të tretë.

Shtëpia e tyre dhe spitali ishin ato pak vende ku shkuan si familje.

“Muajin e kaluar, Adelaide kujtoi restoranin dhe i pyeti prindërit e saj nëse ata mund të shkonin. Me një zemër të thyer, babai i saj u përgjigj: "Kur të bëhesh më mirë, ne do të shkojmë", shpreheht nëna e saj për CNN.

Nguyen i tregoi mikes se saj për dëshirën e vajzës, dhe ajo shkoi tek restorani dhe e diskutoi si rast.

"Ne nuk duhej të mendonim dy herë për këtë," tha menaxherja e J. Ëilson, Paula Breaux për CNN. Ajo hapi restorantin një orë më herët për të akomoduar Adelaide dhe familjen e saj.

Stafi dekoroi restorantin me ngjyrën e preferuar, rozë të Adelaide, dhe bëri ushqimin e saj të preferuar: Biskota. Pastaj, pati një surprizë përfundimtare. Ata gjithashtu mbuluan koston e vaktit.

Restoranti i preferuar i 3-vjeçar Adelaide Stanley u hap një orë më parë për t’i dhënë asaj vaktin e jetës.

"Unë isha gati për të paguar faturën, por ajo ishte e paguar," tha Nguyen. "Unë nuk mund të shpjegoj se sa do të thotë kjo për mua, babanë e saj dhe motrën e saj."

Adelaide e  vogël është ende në trajtim. Por ajo mezi po pret të kthehet përsëri.

/Ora News.tv/