Në qytetin e Pogradecit dhe në zonat përreth pasditen e sotme ka rënë breshër.

Si pasojë, breshëri ka shkaktuar dëme në prodhimet bujqësore. Dëme të shumta në bujqësi janë shkaktaur në fshatin Velçna të njësisë administrative Proptisht.

Dëmet kryesisht konsistojnë në pemët frutore si mollë, rrush, ftua etj.


/Ora News.tv/