Askush nuk dëshiron që të ketë një shtëpi ku kuzhina dhe tualeti të jenë në të njëjtin vend. Por në SHBA ekzistojnë banesa të tilla, të cilat jepen me qira.

Një tillë është në St. Louis, e cila jepet me qira për 525 dollarë në muaj.

Fotot u bënë virale për shkak të dizanjit unik!

Apartamenti ka një guzhinë dhe një tualet, ashtu si çdo shtëpi tjetër, por e veçanta e këtij apartamenti është se janë në një dhomë.

Nuk mund të kuptohet sa praktike është kjo banesë.

/Ora News.tv/