Një vajzë 18-vjecare ka zgjedhur që të ardhurat e saj ti sigurojë nga burrat e pasur. Valentina ka zbuluar historinë e saj për BBC, ku tregoi se ka shtatë të dashur rreth moshës 40-vjec.

“Nuk dal dot me djem të moshës sime. Ata e kanë mendjen të rrinë mbyllur në shtëpi e të luajnë video-lojëra me futboll ”, tha ajo.

Valentina vishet si një studente vetëm që ata të pëlqejnë dhe ti sigurojnë jetën luksoze që dëshiron. Prej tyre arrin të përfitojë rreth 55 mijë euro në muaj.

Lidhjet me burrat janë seksuale, por sipas saj, tepër interesante.

"Sigurisht që dua të fle me ta, sigurisht që dua t'ia gris rrobat sic funksionon në cdo lidhje. Unë e shijoj, është qejf. Unë sillem si vajzë shkolle dhe në fakt jam. Jam në kolegj", tha ajo duke shtuar se studion modë.

Pavarësisht seksit dhe dhuratave të shtrenjta, Valentina beson se lidhjet e saj janë njësoj si lidhjet e tjera. Madje ajo insiston se nuk është prostitutë apo punonjëse seksi.

/Ora News.tv/