Sot është një nga artistët më të dashur për publikun shqiptar, ndërsa në të kaluarën Young Zerka thotë se ka punuar si kamarier në Londër për të mbajtur veten.

I ftuar në emisionin “Glamour Zone” në TV ORA, Zerka tha se ai vazhdonte studimet në Akademinë e Arteve në Londër, ndërkohë që luante futboll si dhe punonte si kamarier.

Ester Bylyku: Po përpara futbollit? Bëje ndonjë punë tjetër?

Young Zerka: Këtu kur je, do të të mbajë familja, kur je jasht normal që do bësh dhe një punë tjetër.  Punoja diku në qendër të Londrës, dhe ishin zyrat, që bëjnë meetings (takime). Unë thjesht, përkujdesesha tek pjesa e çajit, e kafes.

Ester Bylyku: Dhe sa të zgjati kjo puna?

Young Zerka: E bëja part time. Se plus isha dhe në shkolla. Dhe e bëja diku 4-5 orë.

/Ora News.tv/