I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, mjeku Taulant Muka, duke krahasuar infektimet në Spanjë, tha se imuniteti i tufës është dicka e rrezikshme.

Muka: Në Spanjë janë infektuar 5% e popullatës sipas studimeve, pra diku te 2.4 milionë banorë, dhe deri në 11 maj kanë vdekur rreth 26 mijë persona. Me këtë duhet të kuptojmë se sa e rrezikshme është të shkohet drejt imuniteti i tufës. Edhe nëse tentohet duhet shtrirë në kohë dhe duhet të kesh kapacitete spitale, që Shqipëria nuk i ka. 


/Ora News.tv/