Albana Bejko ka qenë pjesë e puntatës së fundit në "Mes Yjesh" në RTV Ora, ku ndër të tjera ka treguar edhe arsyen pse moderatoret e sportit, shpesh herë nëpër intervista pyeten për ngacmimet që marrin nga futbollistat.

Ronaldo Sharka: Të gjithë moderatoreve sportiste ia bëjën atë pyetjen në lidhje me marrëdhëniet me sportistët. Pse Albana në çdo intervistë ju pyesin për ngacmime nga meshkujt sportivë.

Albana Bejko: Ndoshta sepse e dinë që ai është një rreth me shumë testosteron brenda sa duhet të shpërthejnë diku. (Qesh) 

Ne fakt futbollistet janë si të gjithe meshkujt e profileve të tjera, disa ngacmues dhe flirtues, disa shume introverte dhe disa te tjerë gjithmonë profesionistë dhe nuk dinë t’i kalojnë asnjëherë limitet .

Ronaldo Sharka: Kur ke qenë në studio, ka pasur raste që ka qenë ndonjë futbollist shumë i bukur shumë seksi dhe të ka humbur fantazia nga prezantimi?

Albana Bejko: Jo absolutisht sepse unë ruaj marrëdhënie shumë profesionale me të gjithë sportistë.

/Ora News.tv/