Në një lidhje Skype në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, mjekja Rubina Muzina u shpreh se edhe sikur vetëm 2/3 e popullatës të infektohet, sërish nuk do të kemi në imunitet të tufës.

Rubina Muzina: Nëse ky virus do të ketë një mbrojte 75% dhe jo të gjithë do ta marrin, por vetëm 2/3, sërish nuk do të kemi në imunitet të tufës. Kur shkenca përballohet me një virus të ri nuk ka përgjigje dhe ka një efekt shumë të madh.


/Ora News.tv/