Komuniteti arbëresh i Platacit (Pllatënit) në Kalabri i ka rezervuar një pritje të ngrohtë presidentit lir Meta.

"Shumë i emocionuar nga pritja e ngrohtë e komunitetit shumë të dashur arbëresh" shkruan Meta në facebook.

Kreu i Shtetit ndodhet në Kalabri, për të marrë pjesë në konferencën kushtuar Antonio Gramshit, personaliteti të shquar italian dhe shqiptar.

/Ora News.tv/