Presidenti Ilir Meta ka vizituar komunën e Shterpcës (Brezovicë) në Kosovë. Ai ka publikuar disa fotografi në profilin e tij në Facebook  ku shprehet se "bashkëjetesa midis serbëve e shqiptarëve është e admirueshme dhe solide." 

Postimi i Presidentit Meta në Facebook

Mirëmëngjes të dashur miq! Kënaqësi të vizitoja fermat ku kultivohen mjedrat më të mira në botë, në komunën e Shterpcës (Brezovicë) dhe një investim bashkëkohor të përpunimit dhe ruajtjes së frutave të pyllit. Vizioni i Bratislavit, Kryetarit të komunës mbështetur tek shpirti punëtor i këtij komuniteti të shkëlqyer ka sjellë ndryshime tepër shpresëdhënëse, duke hapur vende të reja pune dhe të ardhura më të mira për banorët dhe komunën. Shterpca është një komunë model, ku bashkëjetesa midis serbëve e shqiptarëve është e admirueshme dhe solide.


/Ora News.tv/