Presidenti Ilir Meta përshëndet ftesën e NATO-s për anëtarësimin e Maqedonisë Veriore në këtë union.

Meta: Samiti i NATO në Bruksel përforcoi lidhjen jetike transatlantike përmes vendimeve edhe më angazhuese për të gjithë. Përshëndes ftesën për anëtarësim drejtuar Republikës së ardhshme të Maqedonisë Veriore, katalizator për më shumë siguri dhe stabilitet në Ballkanin Perëndimor.

/Ora News.tv/