Presidenti Ilir Meta ka përshëndetur Olimpiadën Mbarëkombëtare të Matematikës. Fituesja e olimpiades me 99 pike eshte   vajza nga Berati, Johana Bendaj klasa e 9-t.

Meta: Duke i dhuruar dhe nje buqet me lule duke simbolizuar 100 pike te arritura ne kete olimpiade, Presidenti u shpreh që ndodh rrallë për të marrë 99 pikë. Kjo është një kënaqësi e madhe dhe një duartrokitje për të gjithë mësueset e fëmijët e Beratit. Urime të gjithëve dhe jam shumë i kënaqur që fëmijët që kanë ardhur nga trevat shqiptare kanë qenë mysafirë te bashkëmoshatarët e tyre beratas, sepse kjo do të thotë matematikë, por edhe miqësi"

/Ora News.tv/