Presidenti Ilir Meta deklaron se i ka dërguar një shkresë zyrtare kryetarit të Kuvendit për një takim sa më parë të ketë mundësi duke nisur nga e hëna që vjen

"Për arsye të rëndësisë dhe urgjencës që ka ngritja sa më parë e Gjykatës Kushtetese në mënyrë kushtetuese. Nuk kemi çfarë të negociojmë por vetëm të bashkëpunojmë" 

Kjo u be e ditur nga presidenti ne komunikimin e perjavshem me gazetaret.

/Ora News.tv/