I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, inxhinieri Arben Meçe i ka uruar shërim të shpejtë regjisorit Edmond Budina, ndërsa ambientalisti Sazan Guri tha se ai nuk është i sëmurë, është  

Meçe: Z. Budina i uroj shërim të shpejtë!

Guri: Po nuk është i sëmurë ai. Atij i ndrin faqja dhe tulla. Nuk është i sëmurë ai. Ai është si molla. Ai shpikën për qëllime të tjera. 

/Ora News.tv/