Në Tonight Ilva Tare, kryeministri Rama i përshkroi si të mira marrëdhëniet me Presidentin Ilir Meta, deri kur ky i fundit shkruan letra.

Tare: Si janë marrëdhëniet me Presidentin e Republikës, zotin Meta?

Rama: Marrëdhëniet janë normale, sipas meje. Nuk ka asgjë të veçantë. Kuptohet mes meje dhe tij. Kur shkruan letra pastaj, marrëdhëniet ndryshojnë.

Tare: E keni fjalën për letrën drejtuar presidentit Trump?

Rama:  Kur shkruan letra përgjithësisht.

Tare: Dhe si ka ndryshuar?

Rama: Kalojmë në temat e qeverisjes, nuk jam këtu për të folur për marrëdhëniet. Marrëdhënie normale. Si President është duke bërë detyrën e tij dhe duke lënë të kuptohet se boshllëku që ka lënë aty ku ishte është katastrofik.

/Ora News.tv/