I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, gazetari Bejdo Malo  u shpreh se janë rreth 1600 policë të rendit që do të mbulojë pandeminë.

Malo: Janë rreth 1600 policë të rendit që do të mbulojë pandeminë. Drejtori i policisë dhe ministrja e Shëndetësisë dalin e vendosin gjoba direkt. Janë 550 policë rrugorë që kanë të drejtën ekskluzive dhe 1100 policë si task-forcë për Covid-19. 


/Ora News.tv/