Komisioni Qëndror Zgjedhjeve i jep informacion Presidentit Ilir Meta lidhur me procedurën e plotësimit të vakancave të deputetëve të rinj të opozitës  sipas zonave zgjedhore.

Përgjigjja e KQZ-së vjen pas kërkesës së bërë nga Kreu i Shtetit pak ditë më parë, fill pas votimit në Kuvend të rezolutës për shkarkimin e tij nga detyra.

KQZ ka dërguar nga një kopje të njehsuar me origjinalin për krijimin e vakancës dhe kërkesat e deputetëve për heqje dorë nga mandati.
/Ora News.tv/