Numri i të vdekurve në të gjithë botën si pasojë e koronavirusit ka shkuar në 36,873. Ndërsa numri i të infektuarve me koronavirusin COVID-19 ka shkuar në 776,336.

Këto janë shifrat e fundit të raportuara nga Universiteti amerikan John Hopkins.

Deri tani shënohen 160,001 pacientë të shëruar.

SHBA tashmë ia ka kaluar dhe Italisë sa i takon numrit të të infektuarve me 153,246 ratse ndërsa shënon 2,490 te vdekur.

Në Shqipëri: janë shënuar 11 viktima, 223 të infektuar dhe 40 të shëruar.
/Ora News.tv/