Tre persona të armatosur në Hong Kong kanë vjedhur qindra letra higjenike me vlerë 130 dollarë.

Letrat higjenike aktualisht janë të pakta në Hong Kong për shkak të mos furnizimit të mjafueshëm gjatë shpërthimit të koronavirusit.

''3 persona me thikë grabitën një burrë jashtë një supermarketi në rrethin Mong Kok'', tha policia.

Policia ka arrestuar dy burra dhe ka gjetur disa prej letrave higjenike, thuhet në njoftimet e mediave lokale.

Grabitja e armatosur ndodhi në Mong Kok, një rreth i Hong Kongut me një histori të bandave të krimit.

Një raport i Apple Daily thoshte se ishin 600 letra higjienike, të vlefshme në rreth 16,6 HKD (218 dollarë; 167 £), ishin vjedhur.

Dyqanet në të gjithë qytetin furnizime të pakta, shkruan BBC.

Pavarësisht nga sigurimet e qeverisë që furnizimet mbeten të pa ndikuara nga shpërthimi i virusit, banorët kanë qenë të rezervuar në letër higjienike.

Produkte të tjera shtëpiake janë të pakta, përfshirë orizin, makaronat dhe sendet e pastrimit.

/Ora News.tv/