Kanë mbetur vetëm 10 ditë nga nisja e Lojërave Mesdhetare “Tarragona 2018” ku Shqipëria do të përfaqësohet nga një delegacion me 14 disiplina sportive, nga të cilat janë 13 sporte individuale (Atletike, Boks, Ciklizëm, Hark, Judo, Karate, Mundje, Not, Ping Pong, Qitje, Rowing, Tenis, Taekwondo) 1 sport ekipor (dy ekipet e volejbollit M & F)36 sportistë të sporteve individuale24 sportistë ekipet e volejbollit 

28 muaj më parë kemi filluar përgatitjen me hapin e parë për përfaqësimin e Shqipërisë në një aktivitet kaq të rëndësishëm si Lojërat Mesdhetare. Komisioni Teknik i KOKSH ka bashkëpunuar me Federatat Sportive si dhe me përfaqësues të Ministrisë së Arsimit Sportit dhe Rinisë që në këto Lojëra, Shqipëria të përfaqësohet me sportistët më cilësorë të cdo disipline sportive. 

Ekipi shqiptar që do të marrë pjesë në Tarragona 2018 është si më poshtë:

/Ora News.tv/