E ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, historiania Elena Kocaqi u shpreh se politikanët dhe mjekët e kanë terrorizuar popullsinë.

Kocaqi: Nuk mund të ketë vaksinë pa u studiuar virusi. Rama mori disa masa që mund të ishin të mira për shëndetin publik në mars. Unë jam kundër për gjuhën që kanë përdorur politikanët dhe disa mjekë që ka terrorizuar popullsinë. Një pjesë e njerëzve mund të shërohen duke folur mirë dhe duke u ngritur nivelin e humorit. 

/Ora News.tv/