Një 54 vjeçare polake ka goditur me thikë katër persona në një muze në Canneto sull'Oglio, Mantovano të Italisë.

Një grua u vra, e quajtur Paola Beretta, 54-vjeçare, e cila punonte në Muze.  

Sulmuesja Barbara Chmurzynska, pasi u largua nga Muzeu, doli në rrugë duke  goditur këdo që ndodhej atje për ta xhiruar.

Ajo qëlloi dy burra, njëri prej të cilëve ngiste karrocën me nënën e tij, duke e rrëzuar edhe atë në duke e duke e lënë të plagosur.

Ajo u arrestua nga policia nën akuzën e vrasjes dhe plagosjes.

Shkaqet e aktit të saj janë të panjohura.

/Ora News.tv/