Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një shtëpi në qendër të Cupramontanës, në Bonanni, të Italisë ku një baba maqedonas ka vrarë të birin 5 vjeçar. I riu 24 vjeçar është arrestuar nga karabinierët.

I riu, i cili për shkak të problemeve psikiatrike dhe i papunë, dyshohet të ketë shkaktuar vdekjen e djalit të tij, por nuk dihet nëse e ka vrarë qëllimisht.

Nëna e djalit, në një gjendje të fortë shokuese dhe shtatzënë duke pritur fëmijën e dytë, u gjet në gjendje të dëshpëruar dhe u dërgua në Spitalin Urbani në Jesi.

Makina e njeriut u vu nën konfiskim për të mbledhur ndonjë element të dobishëm për të rindërtuar historinë e fshehur ende në mister.

Viktima e vogël, në fakt, është gjetur i pa jetë në tokë, por nuk ka pasur gjurmë të gjakut dhe përpjekjet 40 minutëshe për ta ringjallur atë ishin të kota.

Sipas dyshimeve të para, duket se foshnja nuk ka vdekur në shtëpi. Rreth orës 7.30, anëtarët e tjerë të familjes së fëmijës, ndoshta nënën, dha alarmin në polici.

/Ora News.tv/