Një sfidë e re në rrjetin social “Tik Tok” për infermierët është përhapur në të gjithë botën.

Disa infermierë duhet të mbajnë një viktimë që ka humbur jetën nga koronavirusi mbi shpatulla dhe të kërcejnë.

Kjo sfidë ka filluar të pranohet e të bëhet nga shumë infermierë në të gjithë botën duke mbajtur në krah një viktimë të rremë.

Sfida ka ngjallur shumë reagime negative nga publiku të cilët mendojnë se është një tallje për viktimat.

Dy nga këto videot mund t’i shihni më poshtë:


/Ora News.tv/