Bluzat apo fustanet e hapura nga mbrapajanë rikthyer në modë dhe këtë verë.

Mund t’i gjeni në versione të mrekullueshme, elegante bazuar në kontrastin, dmth  e mbyllur plotësisht në pjesën e përparme dhe me një hapje të madhe në pjesën e pasme.

Në të tjera, kurrizi zbukurohet me lidhëse, harqe, shirita të hollë dhe detaje të tjera.


/Ora News.tv/