Konflikti mes Greqisë dhe Turqisë ka goditur sportin. Sipas asaj që shkruajnë mediat helene, faqja sportive e televizionit shtetëror grek "ERT" ka rënë pre e hakerave turq.

Goditja u krye në faqen "https://sports.ert.gr" ku hakerat turq vendosën një foto ku shkruhej:

"Mund të vijmë një natë papritur. Kufijtë tanë janë pengesa jonë e fundit" dhe duke kujtuar fundin e luFtës greko-turke 1918-1922 shkruajnë: "Historia mund të përsëritet 07/09/1922".

Faqja është nxjerrë përkohesisht jashtë përdorimit.

/Ora News.tv/