Gjykata Kasacionit ne Itali vendos anulimin e sekuestros së aseteve për biznesmenin shqiptar Gëzim Sallaku.

Kasacioni vendosi të heqë nga sekuestron nga asetet e Sallaku përfshirë dhe aksionet në klubin e futbollit Darfio si dhe apartamente e restorante në vlerën e 13 milionë eurove.

Sipërmarrësi shqiptar u arrestua në shkurtin e kaluar së bashku me vëllezërit Saimir dhe Isuf Sallaku pasu akuzohehish pë evazion fiskal.   

 I arrestuar në fillim të 2017 dhe në liri prej disa muajsh,Sallaku tani njihet me vendimin e kthimit të pronave e aseteve te sekuestruara përfshirë dhe aksionet e klubit të futbollit Darfio shkruajne mediat italiane

/Ora News.tv/