E ftuar në emisionin Arena nga Dritan Hila, avokatja dhe aktivistja Brizida Gjikondi, foli në lidhje me legalizimin e kanabisit dhe propozimin e kryeministrit për amnisti fiskale.

Gjikondi: Unë nuk e ndaj krimin nga politika, unë mendoj se prapa trafikantëve më të mëdhenj në Shqipëri të kanabisit dhe lëndëve narkotike, patjetër ke politikanë të caktuar, unë nuk i ndaj, mendoj se janë bashkë. Unë shpresoj që ky ligj i kanabisit që ka menduar Rama të bëjë, të ketë kritere të forta që personat që janë dënuar si trafikant të mos jenë përfitues për kultivimin apo transportin, të mos njësohen licencat me grupet kriminale.


/Ora News.tv/