Nëse jeni një fans i vërtetë i enigmës, kjo foto do vërë në punë trurin dhe imagjinatën tuaj. Kushtojini vëmendjen detajeve të vogla dhe gjeni përgjigjen e duhur.

Ekzistojnë tre mënyra për të zgjidhur këtë ekuacion duke lëvizur vetëm një fije shkrepse.

Nëse nuk arrini ta gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë:

/Ora News.tv/