A është Henri Çili peshku i madh?

"Cilido që ka probleme me ligjin duhet të përballet përpara organeve të drejtësisë" u shpreh Presidenti Ilir Meta por shtoi se nuk do të habitej nëse kjo ka të bëjë me ngjarje që duan të shmangin një çështje shumë më të madhe si ajo e manifestimit të 2 marsit.

Ilir Meta: "Cilido që ka probleme me ligjin duhet të përballet përpara organeve të drejtësisë pavarësisht për situatën që jemi dhe që detyron presidentin ti drejtohet popullit dhe ti dëgjojë zërin e tij, por unë nuk do të habitesha për shkak të alertit të grupit puçist sikur nesër ju psh të dëgjoni se, më falni se po ju përmend emrat, që Fatos Lubonja, apo Artur Zheji u arrestuan sepse dyshohet se drejtojnë organizatat e Kamorrës dhe të Ndragetës, ashtu sikur nuk do të habitesha nëse të hënën në mëngjes do të dilte ndonjë lajm që tek pallati pranë presidencës u zbulua dy persona me koronavirus kështu që alerti është në vënd tjetër për të krijuar ngjarje dhe fokuse të cilat duan të shmangin një çështje shumë më të madhe me të cilën është bashkuar çdo qytetar i ndershëm dhe me dinjitet."

Presidenti Ilir Meta ishte ne konference per median për të denoncuar ato që quan prova te reja "të grushtit të shtetit" dhe iu pergjigj pyetjeve të gazetareve.

Lexo me shume: Meta: Sekti kriminal ka kapur për fyti Kuvendin e institucionet, 2 marsi vetëm fillimi

                            Te gjitha lajmet per arrestimin e Henri Çilit/Ora News.tv/