Zëdhënësi i Presidentit të Republikës Ilir Meta, Tedi Blushi reagoi për emisionin "Tonight Ilva Tare", duke theksuar se është duke lexuar me vëmendje dhe me kujdes të gjithë emrat e dërguara nga Ministria e Jashtme për negociatat midis Shqipërisë dhe Greqisë.

Presidenca: Presidenti i Republikës, Ilir Meta është duke i lexuar me vëmendje dhe kujdes gjithçka ka ardhur nga Ministria e Evropës dhe Punët e Jashtme.


/Ora News.tv/