Me këtë test ne duam të testojmë fuqinë e trurit tuaj dhe të shohim se sa nga ju kanë mundësi ta zgjidhin. Është shumë e lehtë për ta kuptuar pasi ta keni parë me vëmendje.

Nëse ju nuk arritët ta zgjidhni atë, përgjigjen e keni mëposhtë:

/Ora News.tv/