Në një lidhje Skype me “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, regjizori Edmond Budina ka publikuar përgjigjen e testit ku ka rezultuar pozitiv me Covid-19., të cilën e ka cilësuar si gjysmë tallave.

Budina: Ka disa vlera në analizë që thonë grupi i gjakut, ke këta ose atë dhe si rezultat del se je pozitiv. Ndërsa në atë letër ishte vetëm një konfirmim që jam pozitiv. Kjo të lë të dyshosh dhe më duket si gjysmë tallave.


/Ora News.tv/