I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, gazetari Denis Dyrnjaja u shpreh se Basha e ka shumë të vështirë të thotë “po”, prandaj ajo “po” është duke u vonuar.

Dyrnjaja:  Basha e ka shumë të vështirë të thotë “po”, prandaj ajo “po” është duke u vonuar. Duhet të marrë mbi supe një kosto që ka të bëjë me të ardhmen e tij politike. Një “po” mund ta ngrejë në staturën diplomatike, por mund ta ulë në raport me pjesën elektorale. Prandaj është kjo vonesë e Bashës. Ai do të marrë përsipër një kosto dhe po e peshon. 


/Ora News.tv/